Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21649
Title: Удосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм
Authors: Серік, Максим Леонідович
Шурдук, Інна Володимирівна
Keywords: оздоровче харчування;технологія м'яса і м'ясопродуктів;кальцієвмісні добавки;м'ясні емульсії
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Серік М. Л., Шурдук І. В. Удосконалення технології та якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм: монографія. Харківський держ. ун-т харчування та торгівліі. Харків: ХДУХТ, 2018. 130 с.
Abstract: У монографії викладено наукові підходи до вдосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів шляхом використання добавки білково-мінеральної (ДБМ). Запропоновано нові технології виробництва харчової продукції оздоровчого призначення з покращеними споживними властивостями. Наведено комплекс даних щодо впливу ДБМ на властивості м'ясних емульсійних систем. Видання може бути корисним для наукових співробітників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю 181 "Харчові технології", а також для практичних співробітників м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21649
ISBN: 978-966-405-457-4
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Serik_Shurduk_2018.pdf3.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.