Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21653
Title: Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.1.
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Keywords: харчові технології;інновації;конструювання;функціональне призначення
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.1: монографія. О.І. Черевко, М.І. Пересічний, С.М. Пересічна та ін.; за ред. О.І. Черевка, М.І. Пересічного; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. 4-те вид., переробл. та допов. Харків: ХДУХТ, 2017. 962 с.
Abstract: У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів і всіх, хто цікавиться питаннями здорового харчування.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21653
ISBN: 978-966-405-430-7
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_FUNKTs_1_2018.pdf8.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.