Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 1 (13)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 71 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів
Віннікова, Л. Г.
;
Шарпе, А. О.
;
Янчева, М. О.
2011
Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба
Луньова, О. С.
;
Кучерук, З. І.
2011
Використання регенеративного теплообмінника для підвищення ефективності холодильної установки в системах термо-вологої обробки продуктів харчування
Потапов, В. О.
;
Мольський, С. М.
;
Качалов, В. В.
2011
Поздовжньо-поперечна течія неньютонівської рідини з в’язкістю, що залежить від швидкості зрушення у прямокутному каналі шнекової машини
Білецький, Е. В.
;
Толчинський, Ю. А.
;
Петренко, О. В.
2011
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем
Головко, М. П.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Роговий, І. С.
2011
Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві
Горєлков, Д. В.
;
Гавриленко, В. В.
;
Василець, К. К.
2011
Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
;
Тимчук, С. М.
2011
Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік"
Погожих, М. І.
;
Одарченко, Д. М.
;
Даниленко, Л. В.
;
Діденко, О. В.
2011
Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання
Погожих, М. І.
;
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, А. М.
;
Черкашина, В. Ю.
2011
Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”
Шеломієнко, Н. В.
;
Мирошниченко, Л. В.
Discover
Author
7
Погожих, М. І.
3
Артеменко, В. С.
3
Бубенець, І. Г.
3
Головко, М. П.
3
Непочатих, Т. А.
3
Одарченко, А. М.
3
Одарченко, Д. М.
3
Торяник, О. І.
3
Шеломієнко, Н. В.
3
Янчева, М. О.
.
next >
Subject
5
якість
3
безпечність
2
водяні розчини
2
математична модель
2
молочна сировина
2
напівфабрикат кістковий харчовий ...
2
перепідготовка спеціалістів із ма...
2
пшеничне борошно
2
раціони одноразового споживання
2
ЯМР-дослідження
.
next >
Date issued
71
2011
Has File(s)
71
true