Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 71 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатівВіннікова, Л. Г.; Шарпе, А. О.; Янчева, М. О.
2011Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хлібаЛуньова, О. С.; Кучерук, З. І.
2011Використання регенеративного теплообмінника для підвищення ефективності холодильної установки в системах термо-вологої обробки продуктів харчуванняПотапов, В. О.; Мольський, С. М.; Качалов, В. В.
2011Поздовжньо-поперечна течія неньютонівської рідини з в’язкістю, що залежить від швидкості зрушення у прямокутному каналі шнекової машиниБілецький, Е. В.; Толчинський, Ю. А.; Петренко, О. В.
2011Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних системГоловко, М. П.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Роговий, І. С.
2011Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарствіГорєлков, Д. В.; Гавриленко, В. В.; Василець, К. К.
2011Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тістаПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.
2011Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік"Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Діденко, О. В.
2011Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберіганняПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Черкашина, В. Ю.
2011Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”Шеломієнко, Н. В.; Мирошниченко, Л. В.