Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 1 (13)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 71 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт"
Янчева, М. О.
;
Большакова, В. А.
;
Яковлева, Ю. В.
2011
Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС)
Дейниченко, Г. В.
;
Юдіна, Т. І.
;
Ветров, В. М.
2011
Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводом
Погожих, М. І.
;
Пак, А. О.
;
Жеребкін, М. В.
2011
Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування
Євлаш, В. В.
;
Антоненко, С. П.
;
Гущина, О. Б.
2011
Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
2011
Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин
Дейниченко, Г. В.
;
Юдіна, Т. І.
;
Бесіда, С. М.
2011
Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу
Головко, М. П
;
Головко, Т. М.
;
Бакіров, М. П.
2011
Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини
Гринченко, О. О.
;
Гурікова, І. М.
;
Запаренко, Г. В.
2011
Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів
Сесь, А. М.
;
Михайлик, В. І.
;
Василець, К. К.
;
Звягінцева, Г. Л.
2011
Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
Discover
Author
7
Погожих, М. І.
3
Артеменко, В. С.
3
Бубенець, І. Г.
3
Головко, М. П.
3
Непочатих, Т. А.
3
Одарченко, А. М.
3
Одарченко, Д. М.
3
Торяник, О. І.
3
Шеломієнко, Н. В.
3
Янчева, М. О.
.
next >
Subject
5
якість
3
безпечність
2
водяні розчини
2
математична модель
2
молочна сировина
2
напівфабрикат кістковий харчовий ...
2
перепідготовка спеціалістів із ма...
2
пшеничне борошно
2
раціони одноразового споживання
2
ЯМР-дослідження
.
next >
Date issued
71
2011
Has File(s)
71
true