Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 71 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт"Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Яковлева, Ю. В.
2011Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС)Дейниченко, Г. В.; Юдіна, Т. І.; Ветров, В. М.
2011Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводомПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2011Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчуванняЄвлаш, В. В.; Антоненко, С. П.; Гущина, О. Б.
2011Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.
2011Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотинДейниченко, Г. В.; Юдіна, Т. І.; Бесіда, С. М.
2011Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типуГоловко, М. П; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П.
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировиниГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В.
2011Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирівСесь, А. М.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Звягінцева, Г. Л.
2011Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначенняГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.