Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5699
Title: | Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Юдіна, Т. І. Бесіда, С. М. |
Keywords: | сухий молочно-білковий концентрат;сколотини;емульгуюча здатность;процес розчинення |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Бесіда С. М. Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 35-42. |
Abstract: | Досліджено функціональні властивості сухого молочно-білкового
концентрату зі сколотин, визначено оптимальні параметри процесу його
розчинення та емульгуючої здатності. Investigational functional properties of dry milk-albuminous concentrate from buttermilk, the optimum parameters of process of his dissolution and emulsifying ability are certain. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5699 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_8.pdf | 194.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.