Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5698
Title: Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС)
Authors: Дейниченко, Г. В.
Юдіна, Т. І.
Ветров, В. М.
Keywords: молочно-білкові напівфабрикати зі сколотин;пастеризація;(МБКС);оптимізація технологічних параметрів
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Ветров В. М. Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 26-35.
Abstract: Розглянуто питання оптимізації технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин. Обґрунтовано рецептурний вміст цукру та молочно-білкового концентрату зі сколотин (МБКС), а також температуру та тривалість пастеризації.
The question of optimization of technological parameters and modes of production of milk-protein semifinished is considered from bettermilk. Compounding maintenance of sugar and milk-protein concentrate from bettermilk, temperature of pasteurization, duration of pasteurization.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5698
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_7.pdf212.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.