Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5698
Title: | Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС) |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Юдіна, Т. І. Ветров, В. М. |
Keywords: | молочно-білкові напівфабрикати зі сколотин;пастеризація;(МБКС);оптимізація технологічних параметрів |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Ветров В. М. Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 26-35. |
Abstract: | Розглянуто питання оптимізації технологічних параметрів і режимів
виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин. Обґрунтовано
рецептурний вміст цукру та молочно-білкового концентрату зі сколотин
(МБКС), а також температуру та тривалість пастеризації. The question of optimization of technological parameters and modes of production of milk-protein semifinished is considered from bettermilk. Compounding maintenance of sugar and milk-protein concentrate from bettermilk, temperature of pasteurization, duration of pasteurization. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5698 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_7.pdf | 212.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.