№ 35(2.1) : [20] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Санітарно-мікробіологічні показники риби ураженої опісторхозом та режими її знезараженняФотіна, Т. І.; Петров, Р. В.; Назаренко, С. М.; Фотін, А. І.
2017Ветеринарно-санітарний контроль продуктів забою тварин на житньому ринку м. КиєваТютюн, А. І.; Кос'янчук, Н. І.; Ромас, О. І.
2017Оцінка якості м'яса курчат-бройлерыв за хімічним складом після застосування препарату Даноксан-50Ткачук, С. А.; Палишнюк, К. Ю.
2017Вплив ехінококозу ларвального на ступінь свіжості свининиПівень, О. Т.; Хімич, М. С.; Щеглюк, С. В.
2017Ветеринарно-санітарна експертиза бичків родини Gobiidae за еустронгілідозуМихайлютенко, С. М.
2017Вивчення поширення антибіотикорезистентності Staphylococcus app. в об'єктах молочних ферм Харківської областіЛоцкін, І. М.
2017Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів в аспекті ветеринарно-санітарної експертизиКириченко, В. М.; Яценко, І. В.; Бусол, Л. В.
2017Ретроспективний аналіз частоти виділення Campulobacter spp. із продукції птахівництваКасяненко, О. І.; Гладченко, С. М.; Безрук, Р. В.; Гніденко, Т. Ю.
2017Качественные показатели Musculus longissimus, полученного от буйволов и крупного рогатого скота серой украинской породыГузеев, Ю. В.; Гончаренко, И. В.; Винничук, Д. Т.
2017Ветеринарно-санітарна та технологічна оцінка сиркових мас із кріодобавкою «Гарбуз»Гачак, Ю. Р.; Бінкевич, В. Я.; Гутий, Б. В.
2017Аналізування показників безпеки та якості товарної ставкової риби за різного технологічного рівня вирощуванняБукалова, Н. В.; Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Сердюков, Я. К.
2017Відповідність рисової крупи, що реалізується в роздрібний торгівлі, вимогам національного стандартуБондаревський, М. М.; Северин, Р. В.; Богатирьова, А. М.; Криворотько, Р. О.
2017Вплив комплексу мікро- та макроелементів карбоксилатної форми нанотехнологічного виготовлення на ріст і відтворювальну здатність білих щурівБусол, Л. В.
2017Загальні принципи щодо запровадження системи простежуваності у кормових та харчових ланцюгахБогатко, Н. М.
2017Критерії оцінки якості та безпечності м'ясних продуктівБогатко, Н. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.
2017Застосування методу мікроструктурного визначення бактерій у м'ясі забійниих тварин та м'ясопродуктахБогатко, Н. М.; Щуревич, Г. П.; Сахнюк, Н. І.; Яценко, І. В.
2017Життєвий шлях та науково-педагогічна діяльність Югай Ніни ОпанасівниЦивірко, І. Л.; Бусол, Л. В.; Головко, Н. П.
2017Науково-педагогічна діяльність відомого ветсанексперта Анатолія Михайловича ТрушаБусол, Л. В.; Головко, Н. П.; Бондаревський, М. М.; Цивірко, І. Л.
2017Бібліографічний огляд підручника професора Харківського ветеринарного інституту О. М. Петрова «М'ясознавство з основами технології м'ясопродуктів» 1932 року виданняСвириденко, Г. В.
2017Петров О.М. - видатний ветеринарно-санітрани експертЯценко, І. В.; Дегтярьов, М. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20