Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66396
Title: Ретроспективний аналіз частоти виділення Campulobacter spp. із продукції птахівництва
Other Titles: Рестоспективный анализ частоты выделения Campylobacter spp. с продукции птицеводства
Retrospective analysis of the frequency isolation Campylobacter spp. from poultry products
Authors: Касяненко, О. І.
Гладченко, С. М.
Безрук, Р. В.
Гніденко, Т. Ю.
Keywords: мікроорганізми;продукція птахівництва;ізоляція;контамінація;микроорганизмы;продукция птицеводства;изоляция;контаминация;microorganisms;poultry products;insulation;contamination
Issue Date: 2017
Publisher: Харківська державна зооветеринарна академія
Citation: Касяненко О. І., Гладченко С. М., Безрук Р. В., Гніденко Т. Ю. Ретроспективний аналіз частоти виділення Campulobacter spp. із продукції птахівництва. Проблеми зооінженерії та ветеринаної медицини. Випуск 35. Т. 1. Ч.2, "Ветеринарні науки". 2017. С. 59-62.
Series/Report no.: Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини;Вип. 35, Т. 1, Ч. 2
Abstract: У статті наведено експериментальне розв'язання й теоретичне узагальнення наукової проблеми контролю кампілобактеріозу птиць на основі ретроспективний аналізу частоти виділення Campylobacter spp. із продукції птахівництва на різних технологічних етапах переробки тушок птиці в умовах забійних цехів.
В статье приведены экспериментальное решение и теоретическое обобщение научной проблемы контроля кампилобактериоза птицы на основе ретроспективный анализа частоты выделения Campylobacter spp. по продукции птицеводства на различных технологических этапах переработки тушек птицы в условиях убойных цехов.
The article are devoted to development of control system of campylobacteriosis of poultry. It is set on the basis of theoretical and experimental ground, that the system includes the control stages. One of the stages is necessary to conduct of systematic control of products of the poultry farming to the conditions for slaughters to contamination of Campylobacter spp. Material of the publication presents retrospective analysis of the frequency isolation Campylobacter spp. from poultry products at different stages of technological processing poultry carcasses in slaughters.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66396
Appears in Collections:№ 35(2.1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pzvm_2017_35(2.1)__15.pdf558.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.