Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 20
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Санітарно-мікробіологічні показники риби ураженої опісторхозом та режими її знезараження | Фотіна, Т. І.; Петров, Р. В.; Назаренко, С. М.; Фотін, А. І. |
2017 | Ветеринарно-санітарний контроль продуктів забою тварин на житньому ринку м. Києва | Тютюн, А. І.; Кос'янчук, Н. І.; Ромас, О. І. |
2017 | Оцінка якості м'яса курчат-бройлерыв за хімічним складом після застосування препарату Даноксан-50 | Ткачук, С. А.; Палишнюк, К. Ю. |
2017 | Вплив ехінококозу ларвального на ступінь свіжості свинини | Півень, О. Т.; Хімич, М. С.; Щеглюк, С. В. |
2017 | Ветеринарно-санітарна експертиза бичків родини Gobiidae за еустронгілідозу | Михайлютенко, С. М. |
2017 | Вивчення поширення антибіотикорезистентності Staphylococcus app. в об'єктах молочних ферм Харківської області | Лоцкін, І. М. |
2017 | Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів в аспекті ветеринарно-санітарної експертизи | Кириченко, В. М.; Яценко, І. В.; Бусол, Л. В. |
2017 | Ретроспективний аналіз частоти виділення Campulobacter spp. із продукції птахівництва | Касяненко, О. І.; Гладченко, С. М.; Безрук, Р. В.; Гніденко, Т. Ю. |
2017 | Качественные показатели Musculus longissimus, полученного от буйволов и крупного рогатого скота серой украинской породы | Гузеев, Ю. В.; Гончаренко, И. В.; Винничук, Д. Т. |
2017 | Ветеринарно-санітарна та технологічна оцінка сиркових мас із кріодобавкою «Гарбуз» | Гачак, Ю. Р.; Бінкевич, В. Я.; Гутий, Б. В. |
2017 | Аналізування показників безпеки та якості товарної ставкової риби за різного технологічного рівня вирощування | Букалова, Н. В.; Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Сердюков, Я. К. |
2017 | Відповідність рисової крупи, що реалізується в роздрібний торгівлі, вимогам національного стандарту | Бондаревський, М. М.; Северин, Р. В.; Богатирьова, А. М.; Криворотько, Р. О. |
2017 | Вплив комплексу мікро- та макроелементів карбоксилатної форми нанотехнологічного виготовлення на ріст і відтворювальну здатність білих щурів | Бусол, Л. В. |
2017 | Загальні принципи щодо запровадження системи простежуваності у кормових та харчових ланцюгах | Богатко, Н. М. |
2017 | Критерії оцінки якості та безпечності м'ясних продуктів | Богатко, Н. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М. |
2017 | Застосування методу мікроструктурного визначення бактерій у м'ясі забійниих тварин та м'ясопродуктах | Богатко, Н. М.; Щуревич, Г. П.; Сахнюк, Н. І.; Яценко, І. В. |
2017 | Життєвий шлях та науково-педагогічна діяльність Югай Ніни Опанасівни | Цивірко, І. Л.; Бусол, Л. В.; Головко, Н. П. |
2017 | Науково-педагогічна діяльність відомого ветсанексперта Анатолія Михайловича Труша | Бусол, Л. В.; Головко, Н. П.; Бондаревський, М. М.; Цивірко, І. Л. |
2017 | Бібліографічний огляд підручника професора Харківського ветеринарного інституту О. М. Петрова «М'ясознавство з основами технології м'ясопродуктів» 1932 року видання | Свириденко, Г. В. |
2017 | Петров О.М. - видатний ветеринарно-санітрани експерт | Яценко, І. В.; Дегтярьов, М. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 20