№ 35(2.1) : [20] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Санітарно-мікробіологічні показники риби ураженої опісторхозом та режими її знезараженняФотіна, Т. І.; Петров, Р. В.; Назаренко, С. М.; Фотін, А. І.
2017Ветеринарно-санітарний контроль продуктів забою тварин на житньому ринку м. КиєваТютюн, А. І.; Кос'янчук, Н. І.; Ромас, О. І.
2017Оцінка якості м'яса курчат-бройлерыв за хімічним складом після застосування препарату Даноксан-50Ткачук, С. А.; Палишнюк, К. Ю.
2017Вплив ехінококозу ларвального на ступінь свіжості свининиПівень, О. Т.; Хімич, М. С.; Щеглюк, С. В.
2017Ветеринарно-санітарна експертиза бичків родини Gobiidae за еустронгілідозуМихайлютенко, С. М.
2017Вивчення поширення антибіотикорезистентності Staphylococcus app. в об'єктах молочних ферм Харківської областіЛоцкін, І. М.
2017Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів в аспекті ветеринарно-санітарної експертизиКириченко, В. М.; Яценко, І. В.; Бусол, Л. В.
2017Ретроспективний аналіз частоти виділення Campulobacter spp. із продукції птахівництваКасяненко, О. І.; Гладченко, С. М.; Безрук, Р. В.; Гніденко, Т. Ю.
2017Качественные показатели Musculus longissimus, полученного от буйволов и крупного рогатого скота серой украинской породыГузеев, Ю. В.; Гончаренко, И. В.; Винничук, Д. Т.
2017Ветеринарно-санітарна та технологічна оцінка сиркових мас із кріодобавкою «Гарбуз»Гачак, Ю. Р.; Бінкевич, В. Я.; Гутий, Б. В.
2017Аналізування показників безпеки та якості товарної ставкової риби за різного технологічного рівня вирощуванняБукалова, Н. В.; Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Сердюков, Я. К.
2017Відповідність рисової крупи, що реалізується в роздрібний торгівлі, вимогам національного стандартуБондаревський, М. М.; Северин, Р. В.; Богатирьова, А. М.; Криворотько, Р. О.
2017Вплив комплексу мікро- та макроелементів карбоксилатної форми нанотехнологічного виготовлення на ріст і відтворювальну здатність білих щурівБусол, Л. В.
2017Загальні принципи щодо запровадження системи простежуваності у кормових та харчових ланцюгахБогатко, Н. М.
2017Критерії оцінки якості та безпечності м'ясних продуктівБогатко, Н. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.
2017Застосування методу мікроструктурного визначення бактерій у м'ясі забійниих тварин та м'ясопродуктахБогатко, Н. М.; Щуревич, Г. П.; Сахнюк, Н. І.; Яценко, І. В.
2017Життєвий шлях та науково-педагогічна діяльність Югай Ніни ОпанасівниЦивірко, І. Л.; Бусол, Л. В.; Головко, Н. П.
2017Науково-педагогічна діяльність відомого ветсанексперта Анатолія Михайловича ТрушаБусол, Л. В.; Головко, Н. П.; Бондаревський, М. М.; Цивірко, І. Л.
2017Бібліографічний огляд підручника професора Харківського ветеринарного інституту О. М. Петрова «М'ясознавство з основами технології м'ясопродуктів» 1932 року виданняСвириденко, Г. В.
2017Петров О.М. - видатний ветеринарно-санітрани експертЯценко, І. В.; Дегтярьов, М. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 20