Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції : [13] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз напрямків використання аквафаби у харчових технологіяхЗолотухіна, І. В.; Борисенко, В. В.
2023Development of recipe and technology of yoghurt with blueberries and strawberry on the basis of “Probio yoghurt” sourdoughYergaliyeva, Saule; Sirgelbek, Kuralay
2023Дослідження вмісту сухих речовин в аквафабі залежно від співвідношення бобових та рідиниДегтяр, В. В.; Радченко, А. Е.; Гринченко, О. О.
2023Продовольча безпека та технологічні інновації як складові сталого розвитку харчових ланцюгівГринченко, О. О.; Сметанська, І. М.; Перцевой, Ф. В.
2023Перспективи використання аквафаби в технології виробництва зефіруГладкова, О. С.; Гринченко, О. О.
2023Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчуванняГалясний, І. В.; Котляр, О. В.
2023Use of whole grain wheat flour in cupcake productionBorankulova, Assel; Soltybayeva, Begzada; Shambetova, Indira
2023Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pastaBorankulova, Assel; Kabylda, Anar; Zhambyl, Assel; Zhuldyzbaev, Alizhan; Orken, Aruzhan
2023Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фазиБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.
2023Технологічні можливості сучасних моделей кутерівБатраченко, О. В.; Козаченко, А. В.
2023Варіанти машинно-апаратурного оформлення етапу виготовлення м’ясного фаршуБатраченко, О. В.; Вечірко, Т. О.; Грабова, І. О.
2023Спосіб подрібнення колагенвмісної м’ясної сировини, заснований на використанні ультразвукуБатраченко, О. В.; Вечірко, Т. О.; Грабова, І. О.
2023Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’янихАндрєєва, С. С.; Пивоваров, Є. П.; Діхтярь, А. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13