Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз напрямків використання аквафаби у харчових технологіях | Золотухіна, І. В.; Борисенко, В. В. |
2023 | Development of recipe and technology of yoghurt with blueberries and strawberry on the basis of “Probio yoghurt” sourdough | Yergaliyeva, Saule; Sirgelbek, Kuralay |
2023 | Дослідження вмісту сухих речовин в аквафабі залежно від співвідношення бобових та рідини | Дегтяр, В. В.; Радченко, А. Е.; Гринченко, О. О. |
2023 | Продовольча безпека та технологічні інновації як складові сталого розвитку харчових ланцюгів | Гринченко, О. О.; Сметанська, І. М.; Перцевой, Ф. В. |
2023 | Перспективи використання аквафаби в технології виробництва зефіру | Гладкова, О. С.; Гринченко, О. О. |
2023 | Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчування | Галясний, І. В.; Котляр, О. В. |
2023 | Use of whole grain wheat flour in cupcake production | Borankulova, Assel; Soltybayeva, Begzada; Shambetova, Indira |
2023 | Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pasta | Borankulova, Assel; Kabylda, Anar; Zhambyl, Assel; Zhuldyzbaev, Alizhan; Orken, Aruzhan |
2023 | Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази | Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С. |
2023 | Технологічні можливості сучасних моделей кутерів | Батраченко, О. В.; Козаченко, А. В. |
2023 | Варіанти машинно-апаратурного оформлення етапу виготовлення м’ясного фаршу | Батраченко, О. В.; Вечірко, Т. О.; Грабова, І. О. |
2023 | Спосіб подрібнення колагенвмісної м’ясної сировини, заснований на використанні ультразвуку | Батраченко, О. В.; Вечірко, Т. О.; Грабова, І. О. |
2023 | Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’яних | Андрєєва, С. С.; Пивоваров, Є. П.; Діхтярь, А. М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13