Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38298
Title: | Use of whole grain wheat flour in cupcake production |
Authors: | Borankulova, Assel Soltybayeva, Begzada Shambetova, Indira |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Borankulova Assel, Soltybayeva Begzada, Shambetova Indira. Use of whole grain wheat flour in cupcake production. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 15-16 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38298 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-16-17.pdf | 89.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.