Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38298
Title: Use of whole grain wheat flour in cupcake production
Authors: Borankulova, Assel
Soltybayeva, Begzada
Shambetova, Indira
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Borankulova Assel, Soltybayeva Begzada, Shambetova Indira. Use of whole grain wheat flour in cupcake production. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 15-16
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38298
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-16-17.pdf89.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.