Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38325
Title: Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчування
Authors: Галясний, І. В.
Котляр, О. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Галясний І. В., Котляр О. В. Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчування. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 17-18
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38325
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-18-19.pdf133.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.