Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38297
Title: | Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pasta |
Authors: | Borankulova, Assel Kabylda, Anar Zhambyl, Assel Zhuldyzbaev, Alizhan Orken, Aruzhan |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Borankulova Assel, Kabylda Anar, Zhambyl Assel, Zhuldyzbaev Alizhan, Orken Aruzhan. Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pasta. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 13-14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38297 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-14-15.pdf | 141.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.