Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38297
Title: Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pasta
Authors: Borankulova, Assel
Kabylda, Anar
Zhambyl, Assel
Zhuldyzbaev, Alizhan
Orken, Aruzhan
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Borankulova Assel, Kabylda Anar, Zhambyl Assel, Zhuldyzbaev Alizhan, Orken Aruzhan. Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pasta. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 13-14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38297
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-14-15.pdf141.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.