Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38326
Title: Перспективи використання аквафаби в технології виробництва зефіру
Authors: Гладкова, О. С.
Гринченко, О. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Гладкова О. С., Гринченко О. О. Перспективи використання аквафаби в технології виробництва зефіру. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 19-20
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38326
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-20-21.pdf168.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.