Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38291
Title: Спосіб подрібнення колагенвмісної м’ясної сировини, заснований на використанні ультразвуку
Authors: Батраченко, О. В.
Вечірко, Т. О.
Грабова, І. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Батраченко О. В., Вечірко Т. О., Грабова І. О. Спосіб подрібнення колагенвмісної м’ясної сировини, заснований на використанні ультразвуку. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 5-6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38291
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-6-7.pdf133.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.