Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"
Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 81-90 of 91 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
6
7
8
9
10
next
Collection hits:
Collection Name
Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"
Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів
Сукманов, В. О.
;
Дубова, Г. Є.
;
Кодак, Т. С.
;
Зозуля, К. С.
;
Маметова, Я. А.
2020
Экстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водою
Сукманов, В. О.
;
Скребцова, Т. О.
2020
Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості
Тендітник, В. С.
;
Кодак, Т. С.
;
Іваненко, М. М.
;
Тесля, І. Є.
;
Свириденко, О. С.
2020
Питання водопідготовки в харчовій промисловості
Мироненко, О. І.
;
Педоряка, В. Ю.
;
Савченко, І. Ю.
2020
Використання антиоксидантів при окислювальному псуванню олій та жирів
Чижанська, Н. В.
2019
Розрахунок на міцність тонкостінних елементів ємнісного обладнання переробних та харчових виробництв
Сичов, А. І.
;
Сичова, Т. О.
;
Манчич, В. В.
2019
Наближений розрахунок вільних затухаючих коливань осцилятора з комбінованим опором
Ольшанський, В. П.
;
Бурлака, В. В.
;
Сліпченко, М. В.
2019
Processing of hull-less barley and naked oats into food products
Sots, S.
;
Kustov, I.
Discover
Author
13
Іващенко, С. Г.
9
Богомолов, О. В.
9
Денисенко, С. А.
7
Гурський, П. В.
7
Ольшанський, В. П.
7
Шерстюк, В. С.
6
Богомолов, О. О.
6
Сліпченко, М. В.
6
Токолов, Ю. І.
5
Спольнік, О. І.
.
next >
Date issued
50
2019
39
2020
Has File(s)
89
true