Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 81-90 of 91 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренівСукманов, В. О.; Дубова, Г. Є.; Кодак, Т. С.; Зозуля, К. С.; Маметова, Я. А.
2020Экстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водоюСукманов, В. О.; Скребцова, Т. О.
2020Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловостіТендітник, В. С.; Кодак, Т. С.; Іваненко, М. М.; Тесля, І. Є.; Свириденко, О. С.
2020Питання водопідготовки в харчовій промисловостіМироненко, О. І.; Педоряка, В. Ю.; Савченко, І. Ю.
2020Використання антиоксидантів при окислювальному псуванню олій та жирівЧижанська, Н. В.
2019Розрахунок на міцність тонкостінних елементів ємнісного обладнання переробних та харчових виробництвСичов, А. І.; Сичова, Т. О.; Манчич, В. В.
2019Наближений розрахунок вільних затухаючих коливань осцилятора з комбінованим опоромОльшанський, В. П.; Бурлака, В. В.; Сліпченко, М. В.
2019Processing of hull-less barley and naked oats into food productsSots, S.; Kustov, I.