Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 91.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексівКравченко, Т. В.
2019Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикатуПостнова, О. М.; Гагін, І. О.
2019Напрямки безвідходних технологій виробництва плодово-ягідної продукціїГузенко, В. В.; Дмитревський, Д. В.
2019Сучасні напрямки процесів переробних і харчових виробництв гравітаційний сепаратор сипких сумішейБогомолов, О. В.; Брагінець, М. В.; Мирошніченко, Д. М.; Шаповалова, А. В.; Бондарев, О. М.; Свид, П. А.; Богомолов, О. О.
2019Особливості структурних деформацій шару зернових матеріалів і їх вплив на опір зрушенняБогомолов, О. В.; Лук’янов, І. М.; Кісь-Коркіщенко, Л. В.
2019Регулювання натяжного зусилля зернових стрічкових норійЛук’янов, І. М.; Годуненко, М. Ю.; Короленко, О. Г.
2019Щодо питання зменшення пошкоджень зернівок при роботі норійЛук’янов, І. М.; Шмуляк, А. В.; Парненко, О. В.
2019Роботизація переробної та харчової промисловостіМітяшкіна, Т. Ю.
2019Особливості вилучення зародку зерна кукурудзиРибчинський, Р. С.
2019Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошнаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.