Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
07. Матеріали студентських конференцій
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"
Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 91.
назад
1
2
3
4
...
10
дальше
Найденные коллекции:
Название коллекции
Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"
Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2019
Розрахунок на міцність тонкостінних елементів ємнісного обладнання переробних та харчових виробництв
Сичов, А. І.
;
Сичова, Т. О.
;
Манчич, В. В.
2019
Наближений розрахунок вільних затухаючих коливань осцилятора з комбінованим опором
Ольшанський, В. П.
;
Бурлака, В. В.
;
Сліпченко, М. В.
2019
Processing of hull-less barley and naked oats into food products
Sots, S.
;
Kustov, I.
2019
Технологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостей
Пузік, Л. М.
;
Ткаченко, А. С.
2019
Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексів
Кравченко, Т. В.
2019
Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикату
Постнова, О. М.
;
Гагін, І. О.
2019
Напрямки безвідходних технологій виробництва плодово-ягідної продукції
Гузенко, В. В.
;
Дмитревський, Д. В.
2019
Сучасні напрямки процесів переробних і харчових виробництв гравітаційний сепаратор сипких сумішей
Богомолов, О. В.
;
Брагінець, М. В.
;
Мирошніченко, Д. М.
;
Шаповалова, А. В.
;
Бондарев, О. М.
;
Свид, П. А.
;
Богомолов, О. О.
Просмотр
Автор
13
Іващенко, С. Г.
9
Богомолов, О. В.
9
Денисенко, С. А.
7
Гурський, П. В.
7
Ольшанський, В. П.
7
Шерстюк, В. С.
6
Богомолов, О. О.
6
Сліпченко, М. В.
6
Токолов, Ю. І.
5
Спольнік, О. І.
.
дальше >
по дате выпуска
50
2019
39
2020
Has File(s)
89
true