Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 166
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Товарознавча оцінка якості та дослідження попиту на морозиво вітчизняних виробників | Віннікова, В. О. |
2015 | Вплив технології на формування споживних властивостей жиру з печінки акули катран | Боліла, Н. О.; Сидоренко, О. В. |
2015 | Декортикационная обработка льняной соломы для получения целлюлозы | Богданова, О. Ф.; Путинцева, С. В.; Меняйло-Басистая, И. А. |
2015 | Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels | Bidyuk, D.; Garncarek, B.; Gurskyi, P.; Marenkova, T.; Mikhailova, A.; Pertsevoi, F. |
2015 | The effect of freezing on consumer properties of quick-frozen juices with pulp | Belinska, S.; Diakov, O. |
2015 | Применение функциональных ингредиентов в производстве сдобного печенья | Байысбаева, М. П.; Конысова, М. |
2015 | Технология начинок из тыквы повышенной биологической ценности | Антонюк, И. Ю.; Юрченко, К. С. |
2015 | Технологія виробництва цукру в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології» | Александров, О. В.; Рябчиков, М. Л. |
2015 | Технологія очищення дифузного соку цукрового виробництва в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології» | Александров, О. В.; Вілков, С. М. |
2015 | Изучение анатомического состава казахстанских сортов тыквы для целевого использования | Азимова, С. Т.; Кизатова, М. Ж.; Нусупова, А. О.; Токтамысова, А. Б. |
2015 | Бахчевые культуры в безалкогольных напитках | Адмаева, А. М.; Медведков, Е. Б. |
2015 | Екологічні інновації у сфері готельно- ресторанної індустрії | Ярмоленко, В. В. |
2015 | Установление результативности процесса перемешивания тестомесильных машин | Янаков, В. П.; Ивженко, А. В.; Мазилин, С. Д. |
2015 | Сучасні напрями вдосконалення процесів та обладнання для смаження м’ясних січених виробів | Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В. |
2015 | Технічне забезпечення технології «Sous vide» у ресторанній справі | Червоний, В. М.; Коновалова, К. Ю. |
2015 | Удосконалення машини для обрізання кінців ріпчастої цибулі | Хандюк, М. В. |
2015 | Инновации информационного обеспечения литературой современного пользователя | Филатова, О. В. |
2015 | Визначення раціональних показників процесу очищення цибулі ріпчастої | Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В. |
2015 | Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м’яса | Скрипник, В. О.; Фарісєєв, А. Г. |
2015 | Производство экструдатов пористой макроструктуры с наполнителем из ореховой муки | Сесикашвили, О. Ш.; Цагареишвили, Д. Р.; Цагареишвили, Ш. Д. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 166