Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» : [166] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 166
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Товарознавча оцінка якості та дослідження попиту на морозиво вітчизняних виробниківВіннікова, В. О.
2015Вплив технології на формування споживних властивостей жиру з печінки акули катранБоліла, Н. О.; Сидоренко, О. В.
2015Декортикационная обработка льняной соломы для получения целлюлозыБогданова, О. Ф.; Путинцева, С. В.; Меняйло-Басистая, И. А.
2015Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gelsBidyuk, D.; Garncarek, B.; Gurskyi, P.; Marenkova, T.; Mikhailova, A.; Pertsevoi, F.
2015The effect of freezing on consumer properties of quick-frozen juices with pulpBelinska, S.; Diakov, O.
2015Применение функциональных ингредиентов в производстве сдобного печеньяБайысбаева, М. П.; Конысова, М.
2015Технология начинок из тыквы повышенной биологической ценностиАнтонюк, И. Ю.; Юрченко, К. С.
2015Технологія виробництва цукру в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології»Александров, О. В.; Рябчиков, М. Л.
2015Технологія очищення дифузного соку цукрового виробництва в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології»Александров, О. В.; Вілков, С. М.
2015Изучение анатомического состава казахстанских сортов тыквы для целевого использованияАзимова, С. Т.; Кизатова, М. Ж.; Нусупова, А. О.; Токтамысова, А. Б.
2015Бахчевые культуры в безалкогольных напиткахАдмаева, А. М.; Медведков, Е. Б.
2015Екологічні інновації у сфері готельно- ресторанної індустріїЯрмоленко, В. В.
2015Установление результативности процесса перемешивания тестомесильных машинЯнаков, В. П.; Ивженко, А. В.; Мазилин, С. Д.
2015Сучасні напрями вдосконалення процесів та обладнання для смаження м’ясних січених виробівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.
2015Технічне забезпечення технології «Sous vide» у ресторанній справіЧервоний, В. М.; Коновалова, К. Ю.
2015Удосконалення машини для обрізання кінців ріпчастої цибуліХандюк, М. В.
2015Инновации информационного обеспечения литературой современного пользователяФилатова, О. В.
2015Визначення раціональних показників процесу очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.
2015Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м’ясаСкрипник, В. О.; Фарісєєв, А. Г.
2015Производство экструдатов пористой макроструктуры с наполнителем из ореховой мукиСесикашвили, О. Ш.; Цагареишвили, Д. Р.; Цагареишвили, Ш. Д.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 166