Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 166
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Аспекти психологічної сумісності персоналу готельно-ресторанної індустрії в сучасних умовах | Самойленкова, В. П. |
2015 | Сучасні концепції організації лікувального харчування в санаторно- курортних установах | Соколенко, А. С.; Писаревський, І. М. |
2015 | The experimental research dependence of force communication of leather-scales for carp from the duration of the ultrasonic processing | Postnov, G.; Chervonyi, V.; Zubriev, A. |
2015 | Інноваційні шляхи розвитку ресторанного бізнесу в сучасних економічних умовах | Никифоров, Р. П.; Сімакова, О. О.; Коваленко, Д. С. |
2015 | Пристрій для декомпресійної обробки харчових продуктів | Мостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Куліш, В. П. |
2015 | Розробка сучасного обладнання на основі електрофізичних методів обробки | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Михайлова, С. В.; Шевченко, А. О. |
2015 | Современные проблемы и перспективные направления совершенствования оборудования для подготовки плодов дыни к переработке | Медведков, Е. Б.; Байболова, Л. К.; Адмаева, А. М.; Кизатова, М. Е.; Шевцов, А. А. |
2015 | Пристрій для перемішування та нагрівання в’язких харчових продуктів | Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М. |
2015 | Інновації у сфері приготування їжі та безпеки у користуванні обладнанням | Малюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М. |
2015 | Guidelines for healthy nutrition in business hotel | Маgaletska, I.; Balan, A.; Vinogradova, D. |
2015 | Технічне оснащення підприємства швидкого харчування для приготування конопіци | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І. |
2015 | Систематизація показників якості процесу теплової обробки харчової сировини з використанням ІЧ-випромінювання | Коренець, Ю. М.; Никифоров, Р. П.; Сімакова, О. О. |
2015 | Перспективи впровадження технології «Cook and Chill» для організації харчування на виробничих підприємствах | Колісниченко, Т. О.; Дятченко, К. А. |
2015 | Переваги використання апаратів шокового заморожування у виробництві швидкозаморожених продуктів | Колісниченко, Т. О.; Дятченко, К. А. |
2015 | Определение продолжительности выпечки хлебобулочных изделий в пароконвектомате | Кирик, И. М.; Кирик, А. В. |
2015 | Спосіб ІЧ-сушіння рослинної сировини | Кіптела, Л. В.; Загорулько, А. М. |
2015 | Автоматизация расчетов в столовой ЗАО «Рено Россия» | Жубрева, Т. В.; Радченко, М. А. |
2015 | Переваги використання пилососів сухого прибирання в закладах готельного господарства | Золотухіна, І. В. |
2015 | Аналіз напрямів оптимізації форм ножів кутерів | Дуб, В. В.; Саркісова, М. Г.; Янаков, В.П. |
2015 | Напрями подовження довговічності ножів кутера | Дуб, В. В.; Лебединець, І. В.; Слінько, І. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 166