Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» : [166] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 166
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аспекти психологічної сумісності персоналу готельно-ресторанної індустрії в сучасних умовахСамойленкова, В. П.
2015Сучасні концепції організації лікувального харчування в санаторно- курортних установахСоколенко, А. С.; Писаревський, І. М.
2015The experimental research dependence of force communication of leather-scales for carp from the duration of the ultrasonic processingPostnov, G.; Chervonyi, V.; Zubriev, A.
2015Інноваційні шляхи розвитку ресторанного бізнесу в сучасних економічних умовахНикифоров, Р. П.; Сімакова, О. О.; Коваленко, Д. С.
2015Пристрій для декомпресійної обробки харчових продуктівМостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Куліш, В. П.
2015Розробка сучасного обладнання на основі електрофізичних методів обробкиМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Михайлова, С. В.; Шевченко, А. О.
2015Современные проблемы и перспективные направления совершенствования оборудования для подготовки плодов дыни к переработкеМедведков, Е. Б.; Байболова, Л. К.; Адмаева, А. М.; Кизатова, М. Е.; Шевцов, А. А.
2015Пристрій для перемішування та нагрівання в’язких харчових продуктівМаяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М.
2015Інновації у сфері приготування їжі та безпеки у користуванні обладнаннямМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.
2015Guidelines for healthy nutrition in business hotelМаgaletska, I.; Balan, A.; Vinogradova, D.
2015Технічне оснащення підприємства швидкого харчування для приготування конопіциКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2015Систематизація показників якості процесу теплової обробки харчової сировини з використанням ІЧ-випромінюванняКоренець, Ю. М.; Никифоров, Р. П.; Сімакова, О. О.
2015Перспективи впровадження технології «Cook and Chill» для організації харчування на виробничих підприємствахКолісниченко, Т. О.; Дятченко, К. А.
2015Переваги використання апаратів шокового заморожування у виробництві швидкозаморожених продуктівКолісниченко, Т. О.; Дятченко, К. А.
2015Определение продолжительности выпечки хлебобулочных изделий в пароконвектоматеКирик, И. М.; Кирик, А. В.
2015Спосіб ІЧ-сушіння рослинної сировиниКіптела, Л. В.; Загорулько, А. М.
2015Автоматизация расчетов в столовой ЗАО «Рено Россия»Жубрева, Т. В.; Радченко, М. А.
2015Переваги використання пилососів сухого прибирання в закладах готельного господарстваЗолотухіна, І. В.
2015Аналіз напрямів оптимізації форм ножів кутерівДуб, В. В.; Саркісова, М. Г.; Янаков, В.П.
2015Напрями подовження довговічності ножів кутераДуб, В. В.; Лебединець, І. В.; Слінько, І. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 166