Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62058
Title: Изучение анатомического состава казахстанских сортов тыквы для целевого использования
Authors: Азимова, С. Т.
Кизатова, М. Ж.
Нусупова, А. О.
Токтамысова, А. Б.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Азимова С. Т., Кизатова М. Ж., Нусупова А. О., Токтамысова А. Б. Изучение анатомического состава казахстанских сортов тыквы для целевого использования. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 209-210.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62058
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-209-210.pdf148.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.