Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62058
Title: | Изучение анатомического состава казахстанских сортов тыквы для целевого использования |
Authors: | Азимова, С. Т. Кизатова, М. Ж. Нусупова, А. О. Токтамысова, А. Б. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Азимова С. Т., Кизатова М. Ж., Нусупова А. О., Токтамысова А. Б. Изучение анатомического состава казахстанских сортов тыквы для целевого использования. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 209-210. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62058 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-209-210.pdf | 148.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.