Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62053
Title: | Технічне забезпечення технології «Sous vide» у ресторанній справі |
Authors: | Червоний, В. М. Коновалова, К. Ю. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Червоний В. М., Коновалова К. Ю. Технічне забезпечення технології «Sous vide» у ресторанній справі. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 198-199. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62053 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-198-199.pdf | 108.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.