Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62069
Title: Вплив технології на формування споживних властивостей жиру з печінки акули катран
Authors: Боліла, Н. О.
Сидоренко, О. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Боліла Н. О., Сидоренко О. В. Вплив технології на формування споживних властивостей жиру з печінки акули катран. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 225-226.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62069
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-225-226.pdf108.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.