Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62062
Title: | Применение функциональных ингредиентов в производстве сдобного печенья |
Authors: | Байысбаева, М. П. Конысова, М. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Байысбаева М. П., Конысова М. Применение функциональных ингредиентов в производстве сдобного печенья. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 217-218. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62062 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-217-218.pdf | 154.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.