Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62059
Title: Технологія очищення дифузного соку цукрового виробництва в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології»
Authors: Александров, О. В.
Вілков, С. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Александров О. В., Вілков С. М. Технологія очищення дифузного соку цукрового виробництва в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології» . Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 211-212.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62059
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-211-212.pdf108.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.