Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 169 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
...
17
next
Collection hits:
Collection Name
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Розроблення настанови з проєктування харчової продукції та її апробація на прикладі соусів індустріального виробництва
Гринченко, О. О.
;
Авдєєнко, Г. М.
2023
Перспективи розробки технології виробництва рибних січених напівфабрикатів з використанням топінамбуру
Черемська, Т. В.
;
Болдін, О.
2023
Перспективи використання порошку топінамбуру в технології бісквітних виробів
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Валюх, К. Д.
2023
Функціональне харчування як основний чинник здорового життя
Клімова, І. А.
;
Баришникова, Ю. Д.
2023
Високі стандарти якості продукції «Ахмад Ті»
Тертична, К. О.
;
Решетило, Т. М. кизи
2023
Tomatoes as a source of lycopene
Beknazar, R.
;
Kizatova, M.
2023
Розробка технології виробництва булочок для бургерів з високим вмістом білку за технологіями «відкладеного випікання»
Солоницька, І. В.
;
Делі-Стоянова, С. Г.
2023
Розроблення загальних процедур kitchen management з маркування кулінарної продукції, що реалізується в закладах ресторанної індустрії
Гринченко, О. О.
;
Головань, О. О.
2023
Техніко-технологічні рішення для одержання багатофункціональних склеєних кишкових плівок
Онищенко, В. М.
;
Пак, А. О.
;
Голобородова, Ю. В.
Discover
Author
2
Хижняк, М. Ю.
2
Черненко, В. Ю.
1
Alferov, I. M.
1
Anara, M. M.
1
Beknazar, R.
1
Beknazar, R. R.
1
Chepurniak, M. S.
1
Dzhafarova, A.
1
Kizatova, M.
1
Kuatova, A.
.
< previous
next >
Date issued
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true