Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2013
Випуск 1 (17) Ч2
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 35 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
До питання розробки композицій каш функціонального призначення
Тележенко, Л. М.
;
Кушнір, Н. А.
;
Кашкано, М. А.
2013
Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства
Головко, Т. М.
;
Головко, М. П.
;
Геліх, А. О.
2013
Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід
Головко, М. П.
;
Рибцева, А. А.
2013
Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку.
Пересічний, М. І.
;
Собко, А. Б.
2013
Рівняння стаціонарного руху в’язкопластичних рідин
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2013
До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів
Потапов, В. О.
;
Качалов, В. В.
;
Михайлова, С. В.
2013
Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою
Головко, М. П.
;
Колесник, Т. Л.
;
Колесник, А. О.
;
Головко, Т. М.
2013
Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2013
Геометрія розміщення рефлекторав ІЧ-сушарках плодоягідної сировини
Кіптела, Л. В.
;
Плевако, В. П.
;
Загорулько, А. М.
2013
Експериментальне визначення коефіцієнта проникності та коефіцієнта опору пористих матеріалів
Михайлов, В. М.
;
Брильов, Є. А.
;
Яцук, А. Л.
Discover
Author
6
Головко, М. П.
3
Геліх, А. О.
3
Головко, Т. М.
3
Маяк, В. І.
3
Маяк, О. А.
2
Бондаренко, В. Ф.
2
Дубініна, А. А.
2
Круглова, О. С.
2
Ленерт, С. О.
2
Ляшенко, Б. В.
.
next >
Subject
3
функціональні продукти
2
ковбасні вироби
2
молюски
2
напівфабрикати
2
прісноводні молюски
2
реологія
2
харчові продукти
1
"Десерт із кавбуза"
1
Amelanchier Ovalis
1
Anodonta
.
next >
Has File(s)
35
true