Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3962
Title: | Експериментальне визначення коефіцієнта проникності та коефіцієнта опору пористих матеріалів |
Authors: | Михайлов, В. М. Брильов, Є. А. Яцук, А. Л. |
Keywords: | пористі матеріали;макаронний прес;коефіцієнт опору;коефіцієнт проникності |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Михайлов В. М., Брильов Є. А., Яцук А. Л. Експериментальне визначення коефіцієнта проникності та коефіцієнта опору пористих матеріалів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 48-54. |
Abstract: | Розглянуто експериментальне визначення коефіцієнта проникності та
коефіцієнта опору пористих матеріалів, що використовуються в матрицях
макаронного преса. The experimental determination coefficient of the penetration porous materials used in the matrices of the pasta press. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3962 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__9.pdf | 317.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.