Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3962
Title: Експериментальне визначення коефіцієнта проникності та коефіцієнта опору пористих матеріалів
Authors: Михайлов, В. М.
Брильов, Є. А.
Яцук, А. Л.
Keywords: пористі матеріали;макаронний прес;коефіцієнт опору;коефіцієнт проникності
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайлов В. М., Брильов Є. А., Яцук А. Л. Експериментальне визначення коефіцієнта проникності та коефіцієнта опору пористих матеріалів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 48-54.
Abstract: Розглянуто експериментальне визначення коефіцієнта проникності та коефіцієнта опору пористих матеріалів, що використовуються в матрицях макаронного преса.
The experimental determination coefficient of the penetration porous materials used in the matrices of the pasta press.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3962
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__9.pdf317.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.