Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3965
Title: До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів
Authors: Потапов, В. О.
Качалов, В. В.
Михайлова, С. В.
Keywords: харчові продукти;мікрохвильова обробка;інженерні розрахунки
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Потапов В. О., Качалов В. В., Михайлова С. В. До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 73-81.
Abstract: Отримано формули для інженерних розрахунків густини внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів. Наведено експериментальні дані про залежність внутрішніх джерел теплоти від об’єму зразків різної геометричної форми.
The formulas for engineering calculations of the density of internal heat sources in the microwave processing of food products have been obtained. Experimental data on the dependence of the internal heat sources from the sample volume of various geometric shapes are presented.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3965
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__13.pdf324.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.