Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 47
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Програмований контроль із курсу "Організація захисту прав споживачів" | Кір’яков, Юрій Костянтинович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Борисова, Аліна Олексіївна |
2014 | Створення програмно-методичного комплексу дисциплін із використанням мультимедійних технологій | Чаговець, Віта Віталіївна; Землянко, Юлія Валеріївна |
2014 | Розробка інформаційно-комунікаційного інтернет-ресурсу навчальних дисциплін | Чаговець, Віта Віталіївна; Землянко, Юлія Валеріївна; Родіна, Віолетта Олександрівна |
2014 | Збагачення рідкого мила токоферолом та відлущуючими речовинами | Доманова, Олена Володимирівна; Ванчина, Тетяна Костянтинівна |
2014 | Корозійна стійкість алюмінієвої фольги в розчинах поверхнево-активних речовин | Самойленко, Сергій Олексійович; Гурікова, Ірина Миколаївна |
2014 | Автоматизована система виміру розподілу пор у шкіряних виробах | Захаренко, Віталій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна; Даніленко, Олександр Федорович |
2014 | Вологоємність і гігроскопічність натуральних шкір | Захаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Крутовий, Жорж Андрійович |
2014 | Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів | Чеканов, Микола Анатолійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гейко, Тетяна Сергіївна |
2014 | Морозиво з козиного молока функціонального призначення | Бондаренко, Тетяна Аркадіївна; Рижкова, Таїсія Миколаївна |
2014 | Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників | Сердюк, Марина Єгорівна |
2014 | Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантів | Прісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна |
2014 | Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов | Прісс, Олеся Петрівна |
2014 | Вивчення окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринної природи | Мурликіна, Наталя Віталіївна |
2014 | Дослідження кріоскопічних властивостей культивованих грибів | Одарченко, Дмитро Миколайович |
2014 | Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди | Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна |
2014 | Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного | Крутовий, Жорж Андрійович |
2014 | Формування споживчих властивостей варених ковбас за показником безпеки | Колесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна; Яковлєв, Ігор Олегович |
2014 | Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбас | Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Островерх, Ірина Станіславівна |
2014 | Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання | Одарченко, Микола Семенович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Піддубний, Василь Вікторович |
2014 | Покращення якості козиного комбінованого сирного кисломолочного продукту функціонального призначення | Іванов, Сергій Віталійович; Рижкова, Таїсія Миколаївна; Омельченко, Олександра Василіївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 47