Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 128.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’янихАндрєєва, С. С.; Пивоваров, Є. П.; Діхтярь, А. М.
2023Спосіб подрібнення колагенвмісної м’ясної сировини, заснований на використанні ультразвукуБатраченко, О. В.; Вечірко, Т. О.; Грабова, І. О.
2023Варіанти машинно-апаратурного оформлення етапу виготовлення м’ясного фаршуБатраченко, О. В.; Вечірко, Т. О.; Грабова, І. О.
2023Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фазиБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.
2023Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pastaBorankulova, Assel; Kabylda, Anar; Zhambyl, Assel; Zhuldyzbaev, Alizhan; Orken, Aruzhan
2023Технологічні можливості сучасних моделей кутерівБатраченко, О. В.; Козаченко, А. В.
2023Use of whole grain wheat flour in cupcake productionBorankulova, Assel; Soltybayeva, Begzada; Shambetova, Indira
2023Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчуванняГалясний, І. В.; Котляр, О. В.
2023Продовольча безпека та технологічні інновації як складові сталого розвитку харчових ланцюгівГринченко, О. О.; Сметанська, І. М.; Перцевой, Ф. В.
2023Перспективи використання аквафаби в технології виробництва зефіруГладкова, О. С.; Гринченко, О. О.