Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 20
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Спрощення в математичному моделюванні тепловологообміну | Гапонюк, І. І. |
2016 | Аналіз класичних підходів в моделюванні тепловологообмінних процесів | Гапонюк, І. І. |
2016 | Моделювання числами подібності | Гопанюк, І. І. |
2016 | Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І. |
2016 | Визначення крупності зернової та олійної сировини після її подрібнення | Шаповаленко, О.; Євтушенко, О.; Кожевнікова, М. |
2016 | Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності | Дугіна, К. В.; Шаніна, О. М. |
2016 | Про квадратичну апроксимацію розподілу питомої маси в шарі вібросепарованої зерносуміші | Ольшанський, В. П.; Ольшанський, О. В. |
2016 | Про рух зерносуміші змінної пористості на плоскому віброрешеті | Ольшанський, В. П.; Ольшанський, О. В. |
2016 | К разработке энергоэффективного способа сепарации частиц на профилях наименьшего сопротивления | Богомолов, А. В.; Брагинец, Н. В.; Богомолов, А. А. |
2016 | Дослідження жнивного пристрою коноплезбиральних машин | Гридякін, В. О.; Богомолова, В. П. |
2016 | Розрахунки на міцність оболонкових елементів обладнання переробних і харчових виробництв з метою підвищення ефективності їх роботи | Сичов, А. І.; Сичова, Т. О. |
2016 | К уравнению движения частиц при моделировании процесса сепарации зерновых смесей | Бредихин, В. В. |
2016 | Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станков | Скобло, Т. С.; Богомолов, А. В.; Иващенко, С. Г. |
2016 | Розробка ультразвукового гомогенізатора молока | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М. |
2016 | Визначення оптимальних режимів роботи апарата для комбінованого очищення цибулі ріпчастої | Терешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В. |
2016 | Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сиру | Дейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Мазняк, З. О. |
2016 | Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцю | Гусятинська, Н. А.; Романченко, Н. М.; Тетерина, С. Н. |
2016 | Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирного | Гурський, П. В. |
2016 | Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О. |
2016 | Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба | Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 20