№ 1 (2) : [20] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Спрощення в математичному моделюванні тепловологообмінуГапонюк, І. І.
2016Аналіз класичних підходів в моделюванні тепловологообмінних процесівГапонюк, І. І.
2016Моделювання числами подібностіГопанюк, І. І.
2016Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Визначення крупності зернової та олійної сировини після її подрібненняШаповаленко, О.; Євтушенко, О.; Кожевнікова, М.
2016Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінностіДугіна, К. В.; Шаніна, О. М.
2016Про квадратичну апроксимацію розподілу питомої маси в шарі вібросепарованої зерносумішіОльшанський, В. П.; Ольшанський, О. В.
2016Про рух зерносуміші змінної пористості на плоскому віброрешетіОльшанський, В. П.; Ольшанський, О. В.
2016К разработке энергоэффективного способа сепарации частиц на профилях наименьшего сопротивленияБогомолов, А. В.; Брагинец, Н. В.; Богомолов, А. А.
2016Дослідження жнивного пристрою коноплезбиральних машинГридякін, В. О.; Богомолова, В. П.
2016Розрахунки на міцність оболонкових елементів обладнання переробних і харчових виробництв з метою підвищення ефективності їх роботиСичов, А. І.; Сичова, Т. О.
2016К уравнению движения частиц при моделировании процесса сепарации зерновых смесейБредихин, В. В.
2016Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станковСкобло, Т. С.; Богомолов, А. В.; Иващенко, С. Г.
2016Розробка ультразвукового гомогенізатора молокаПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.
2016Визначення оптимальних режимів роботи апарата для комбінованого очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2016Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сируДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Мазняк, З. О.
2016Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцюГусятинська, Н. А.; Романченко, Н. М.; Тетерина, С. Н.
2016Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.
2016Дослідження реологічних характеристик пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2016Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хлібаШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20