Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3694
Title: Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станков
Other Titles: Підвищення якості подрібнення зернопродуктов шляхом застосування нових матеріалів при виготовленні робочих органів вальцовых верстатів
Upgrading of growing of зернопродуктов is by application of new materials at making of working organs of roller of machine-tools
Authors: Скобло, Т. С.
Богомолов, А. В.
Иващенко, С. Г.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Скобло Т. С., Богомолов A. В., Иващенко С. Г. Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станков. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 42-44.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)
Abstract: В статье приведен химический состав материала мукомольных вальцов, технологические операции производства вальцов и результаты их испытаний
У статті приведений хімічний склад матеріалу борошномельних вальців, технологічні операції виробництва вальців і результати їх випробувань
To the article chemical composition of material of flour-miller rollers, technological operations of production of rollers and results of their tests, is driven
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3694
Appears in Collections:№ 1 (2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf601.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.