Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3691
Title: Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сиру
Other Titles: Исследование параметров уф-обработки творожной сыворотки
Study parameters uv treatment serum from the sour cheese
Authors: Дейниченко, Г. В.
Гузенко, В. В.
Мазняк, З. О.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Мазняк З. О. Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сиру. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 28-31.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)
Abstract: Стаття присвячена питанню щодо використання мембранних процесів під час обробки сироватки з-під кислого сиру ультрафільтрацією. Надано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень стосовно визначення технологічних характеристик ультрафільтраціних мембран в процесі ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру.
Статья посвящена вопросу использования мембранных процессов во время обработки творожной сыворотки ультрафильтрацией. Представлен анализ результатов теоретических и экспериментальных исследований по определению технологических характеристик ультрафильтрацинных мембран в процессе ультрафильтрационной обработки творожной сыворотки.
The article is devoted to the question on the use of membrane processes during processing of whey from the yogurt cheese ultrafiltration. Courtesy analysis of theoretical and experimental studies on defining technical characteristics ultrafiltratsinyh ultrafiltration membranes in the treatment of whey from the yogurt cheese.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3691
Appears in Collections:№ 1 (2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf744.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.