№ 1 (2) : [20] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 20
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Спрощення в математичному моделюванні тепловологообмінуГапонюк, І. І.
2016Аналіз класичних підходів в моделюванні тепловологообмінних процесівГапонюк, І. І.
2016Моделювання числами подібностіГопанюк, І. І.
2016Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Визначення крупності зернової та олійної сировини після її подрібненняШаповаленко, О.; Євтушенко, О.; Кожевнікова, М.
2016Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінностіДугіна, К. В.; Шаніна, О. М.
2016Про квадратичну апроксимацію розподілу питомої маси в шарі вібросепарованої зерносумішіОльшанський, В. П.; Ольшанський, О. В.
2016Про рух зерносуміші змінної пористості на плоскому віброрешетіОльшанський, В. П.; Ольшанський, О. В.
2016К разработке энергоэффективного способа сепарации частиц на профилях наименьшего сопротивленияБогомолов, А. В.; Брагинец, Н. В.; Богомолов, А. А.
2016Дослідження жнивного пристрою коноплезбиральних машинГридякін, В. О.; Богомолова, В. П.
2016Розрахунки на міцність оболонкових елементів обладнання переробних і харчових виробництв з метою підвищення ефективності їх роботиСичов, А. І.; Сичова, Т. О.
2016К уравнению движения частиц при моделировании процесса сепарации зерновых смесейБредихин, В. В.
2016Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станковСкобло, Т. С.; Богомолов, А. В.; Иващенко, С. Г.
2016Розробка ультразвукового гомогенізатора молокаПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.
2016Визначення оптимальних режимів роботи апарата для комбінованого очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2016Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сируДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Мазняк, З. О.
2016Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцюГусятинська, Н. А.; Романченко, Н. М.; Тетерина, С. Н.
2016Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.
2016Дослідження реологічних характеристик пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2016Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хлібаШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 20