Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 192
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Проєкт реконструкції комбікормового заводу ДП «Новоукраїнський КХП» ДАК «Хліб України» з метою збільшення потужності | Степанькова, Г. В.; Кабанник, Ігор Ігорович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Проєкт реконструкції силосного корпусу ПП «Амбар Агро» у Черкаській області з метою збільшення потужності | Шаніна, О. М.; Дубова, Анастасія Михайлівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Проєкт реконструкції елеватора ТОВ «Немирівський КХП» у Вінницькій області з метою збільшення потужності | Шаніна, О. М.; Бондаренко, Альбіна Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Проєкт реконструкції ЗАТ «Водянське КХП» у Харківській обл. з метою встановлення силосного корпусу | Гавриш, Т. В.; Антонова, Анастасія Євгенівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Вдосконалення технології пряників сирцевих і проєкт лінії з їх виробництва | Самохвалова, О. В.; Байзан, Анастасія Олегівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія кексів з використанням нетрадиційної олійної сировини та розробка проєкту технологічної дільниці з їх виробництва потужністю 150 кг/год | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Євсєєв, Кирило Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка технології пісочно-виїмкового печива з додаванням порошку гарбуза та проєктування цеху з його виготовлення | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Сливар, Дмитро Петрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Вдосконалення технології зефіру і проєкт дільниці з його виробництва | Самохвалова, О. В.; Шинкаренко, Ксенія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Вдосконалення технології вівсяного печива з використанням шроту зародків вівса і проєкт лінії з його виробництва | Самохвалова, О. В.; Левшина, Ірина Євгенівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка технології збивних цукерок з додаванням плодово-ягідної пасти та проєктування технологічної дільниці з їх виготовлення | Касабова, К. Р.; Коваль, Володимир Максимович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія заварних пряників зі шротом насіння гарбуза та розробка проєкту технологічної дільниці з їх виробництва потужністю 220 кг/год | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Компанійць, Сергій Андрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія бісквітних виробів з додаванням яблучно-гарбузової пасти та розробка проєкту цеху з їх виробництва | Касабова, К. Р.; Калиничев, Дмитро Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Вдосконалення технології хліба пшеничного з використанням полікомпонентної пасти і проєкт дільниці з його виробництва | Самохвалова, О. В.; Муштин, Анаїт Каренівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка технології заварного напівфабрикату і рекомендації з її впровадження у виробництво | Самохвалова, О. В.; Ковальова, Катерина Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Проєкт зерноочисного відділення борошномельного підприємства у Близнюківському районі Харківської області | Шаніна, О. М.; Колеснікова, Анжела Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Проєкт розмельного відділення борошномельного підприємства у Дніпропетровській області | Шаніна, О. М.; Давидова, Вікторія Олегівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Проєкт реконструкції розмельного відділення борошномельного підприємства у м. Кременчук Полтавської області | Шаніна, О. М.; Онищенко, Аліна Василівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Удосконалення технології заварних пряників зі шротом зародків пшениці і проєкт цеху з їх виробництва | Болховітіна, О. І.; Стеценко, Катерина Олегівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Сучасні тенденції в розробці технології ковбасних виробів функціонального призначення. Проект технологічної лінії з виробництва варених ковбас потужністю 5 т за зміну | Гринченко, Н. Г.; Смирочинський, Д. Р.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2024 | Технологічні аспекти виготовлення і використання білкових ковбасних оболонок. Проект технологічної лінії з обробки кишок свиней та дрібної рогатої худоби потужністю 800 комплектів за зміну | Онищенко, В. М.; Рябінін, Володимир Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 192