181 - "Харчові технології" (Бакалаври) : [192] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 192
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Проєкт реконструкції комбікормового заводу ДП «Новоукраїнський КХП» ДАК «Хліб України» з метою збільшення потужностіСтепанькова, Г. В.; Кабанник, Ігор Ігорович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт реконструкції силосного корпусу ПП «Амбар Агро» у Черкаській області з метою збільшення потужностіШаніна, О. М.; Дубова, Анастасія Михайлівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт реконструкції елеватора ТОВ «Немирівський КХП» у Вінницькій області з метою збільшення потужностіШаніна, О. М.; Бондаренко, Альбіна Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт реконструкції ЗАТ «Водянське КХП» у Харківській обл. з метою встановлення силосного корпусуГавриш, Т. В.; Антонова, Анастасія Євгенівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Вдосконалення технології пряників сирцевих і проєкт лінії з їх виробництваСамохвалова, О. В.; Байзан, Анастасія Олегівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія кексів з використанням нетрадиційної олійної сировини та розробка проєкту технологічної дільниці з їх виробництва потужністю 150 кг/годШидакова-Каменюка, О. Г.; Євсєєв, Кирило Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка технології пісочно-виїмкового печива з додаванням порошку гарбуза та проєктування цеху з його виготовленняШидакова-Каменюка, О. Г.; Сливар, Дмитро Петрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Вдосконалення технології зефіру і проєкт дільниці з його виробництваСамохвалова, О. В.; Шинкаренко, Ксенія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Вдосконалення технології вівсяного печива з використанням шроту зародків вівса і проєкт лінії з його виробництваСамохвалова, О. В.; Левшина, Ірина Євгенівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка технології збивних цукерок з додаванням плодово-ягідної пасти та проєктування технологічної дільниці з їх виготовленняКасабова, К. Р.; Коваль, Володимир Максимович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія заварних пряників зі шротом насіння гарбуза та розробка проєкту технологічної дільниці з їх виробництва потужністю 220 кг/годШидакова-Каменюка, О. Г.; Компанійць, Сергій Андрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія бісквітних виробів з додаванням яблучно-гарбузової пасти та розробка проєкту цеху з їх виробництваКасабова, К. Р.; Калиничев, Дмитро Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Вдосконалення технології хліба пшеничного з використанням полікомпонентної пасти і проєкт дільниці з його виробництваСамохвалова, О. В.; Муштин, Анаїт Каренівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка технології заварного напівфабрикату і рекомендації з її впровадження у виробництвоСамохвалова, О. В.; Ковальова, Катерина Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт зерноочисного відділення борошномельного підприємства у Близнюківському районі Харківської областіШаніна, О. М.; Колеснікова, Анжела Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт розмельного відділення борошномельного підприємства у Дніпропетровській областіШаніна, О. М.; Давидова, Вікторія Олегівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Проєкт реконструкції розмельного відділення борошномельного підприємства у м. Кременчук Полтавської областіШаніна, О. М.; Онищенко, Аліна Василівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Удосконалення технології заварних пряників зі шротом зародків пшениці і проєкт цеху з їх виробництваБолховітіна, О. І.; Стеценко, Катерина Олегівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Сучасні тенденції в розробці технології ковбасних виробів функціонального призначення. Проект технологічної лінії з виробництва варених ковбас потужністю 5 т за змінуГринченко, Н. Г.; Смирочинський, Д. Р.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2024Технологічні аспекти виготовлення і використання білкових ковбасних оболонок. Проект технологічної лінії з обробки кишок свиней та дрібної рогатої худоби потужністю 800 комплектів за змінуОнищенко, В. М.; Рябінін, Володимир Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 192