Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 2 (12)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-50 of 87 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
9
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначення
Гачак, Ю. Р.
2010
Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин
Галух, Б. І.
;
Дроник, Г. В.
2010
Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів
Васюта, В. М.
;
Пасічний, В. М.
;
Ястреба, Ю. А.
2010
Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостями
Григоренко, О. М.
2010
Технології удосконалення якості желейної продукції
Фощан, А. Л.
;
Григоренко, А. М.
2010
Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах
Мартинюк, І. О.
2010
Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах
Дубініна, А. А.
;
Овчиннікова, І. Ф.
;
Чернова, Н. А.
2010
Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання
Ільдірова, С. К.
;
Попова, С. Ю.
2010
Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання
Савінок, О. М.
;
Літвінова, І. О.
2010
Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси
Артеменко, В. С.
;
Горбань, В. Г.
;
Горбань, О. В.
Discover
Author
5
Михайлов, В. М.
5
Пивоваров, П. П.
5
Потапов, В. О.
5
Черевко, О. І.
4
Головко, М. П.
4
Гринченко, О. О.
4
Погожих, М. І.
3
Колесник, Т. Л.
3
Маяк, В. І.
3
Постольнік, Д. В.
.
next >
Subject
4
заморожування
3
analysis
3
анализ
3
аналіз
3
рослинна сировина
3
якість
2
enterprise
2
rating
2
альгінат натрію
2
екстрагування
.
next >
Date issued
87
2010
Has File(s)
87
true