Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 87 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначенняГачак, Ю. Р.
2010Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тваринГалух, Б. І.; Дроник, Г. В.
2010Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачівВасюта, В. М.; Пасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А.
2010Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостямиГригоренко, О. М.
2010Технології удосконалення якості желейної продукціїФощан, А. Л.; Григоренко, А. М.
2010Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробахМартинюк, І. О.
2010Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонахДубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Чернова, Н. А.
2010Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випіканняІльдірова, С. К.; Попова, С. Ю.
2010Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберіганняСавінок, О. М.; Літвінова, І. О.
2010Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В.