Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 170.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2010Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировиниПестіна, Г. О.
2010Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної діїСлободнюк, Р. Є.; Прасол, Д. Ю.
2010Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваскиПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пахомська, О. В.
2010Розробка рецептур нових плодоовочевих консервів на основі зернової квасолі білоїБаля, Л. В.
2010Розробка технології пудингів з м’яса птиціБольшакова, В. А.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.
2010Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних системГринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Погожих, М. І.; Янчева, М. О.; Абсалямов, Ю. Г.
2010Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складуПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2010Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердогоКолеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Бреславець, Т. В.
2010Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридівПивоваров, П. П.; Коваленко, А. А.; Михайлов, В. М.; Неклеса, О. П.
2010Експериментальні дослідження теплообміну в універсальному жарильному апараті з проміжним обігрівомПотапов, В. О.; Петренко, О. В.