Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2009
Випуск 1 (9)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 96 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівноваги
Погожих, М. І.
;
Цуркан, М. М.
2009
Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
2009
Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
;
Верешко, Н. В.
2009
Визначення вмісту нітратів у різних сортах часнику
Дубініна, А. А.
;
Овчиннікова, І. Ф.
;
Чернова, Н. А.
2009
Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну
Дюкарева, Г. І.
;
Головко, Т. М.
;
Серік, М. Л.
2009
Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання
Сорокіна, С. В.
;
Карпенко, З. П.
;
М’ячиков, О. В.
2009
Основні принципи розробки методологічної основи проектування
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Старчаєнко, О. Т.
;
Набокова, А. М.
;
Станевич, М. Д.
2009
Застосування капілярного електрофорезу для ідентифікації в насінні соняшнику гербіцидів класу хлорфеноксикарбонових кислот
Левчук, І. В.
;
Осейко, М. І.
2009
Mодуль для задання аналітичної інформації та її конвертування мовою програмування С++
Синєкоп, М. С.
;
Півненко, А. О.
2009
Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків
Негру, І. Ф.
;
Капрельянц, Л. В.
Discover
Author
5
Павлюк, Р. Ю.
4
Дейниченко, Г. В.
4
Дюкарева, Г. І.
4
Касілова, Л. О.
4
Крайнюк, Л. М.
4
Михайлов, В. М.
4
Погарська, В. В.
4
Постнов, Г. М.
3
Захаренко, В. О.
3
Максимова, Н. П.
.
next >
Subject
6
зберігання
3
кулінарна продукція
3
напої
3
пастоподібні концентрати
3
рослинна сировина
3
сушіння
2
антиоксиданти
2
БАР
2
гарбуз
2
експертиза
.
next >
Date issued
96
2009
Has File(s)
96
true