Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 96 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівновагиПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
2009Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукціїКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.
2009Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.; Верешко, Н. В.
2009Визначення вмісту нітратів у різних сортах часникуДубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Чернова, Н. А.
2009Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламінуДюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л.
2009Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберіганняСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; М’ячиков, О. В.
2009Основні принципи розробки методологічної основи проектуванняКрайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д.
2009Застосування капілярного електрофорезу для ідентифікації в насінні соняшнику гербіцидів класу хлорфеноксикарбонових кислотЛевчук, І. В.; Осейко, М. І.
2009Mодуль для задання аналітичної інформації та її конвертування мовою програмування С++Синєкоп, М. С.; Півненко, А. О.
2009Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавківНегру, І. Ф.; Капрельянц, Л. В.