Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10866
Title: | Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового |
Authors: | Головко, М. П. Чуйко, М. М. Верешко, Н. В. |
Keywords: | макаронні вироби;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);міцність виробів;кальцій |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Головко М. П., Чуйко М. М., Верешко Н. В. Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 332-338. |
Abstract: | Розглянуто питання комплексної товарознавчої оцінки якості нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Встановлено, що загальна комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з НКХ на 25% вище, ніж у традиційних виробів, головним чином, за рахунок підвищення вмісту кальцію та міцності виробів. The question of complex merchandise estimation of quality of new type of macaronis wares is considered with addition of semiproduct food bone (SFB). It is set that general complex merchandise estimation of quality of macaronis wares with a semiproduct food bone (SFB) on 25% higher, than at traditional wares, mainly, due to the increase of maintenance of calcium and durability of wares. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10866 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_56.pdf | 595.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.