Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10859
Title: Визначення вмісту нітратів у різних сортах часнику
Authors: Дубініна, А. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Чернова, Н. А.
Keywords: овочі;нітрати;часник
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту нітратів у різних сортах часнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 328-331.
Abstract: Розглянуто основні особливості накопичення нітратів у овочах та їх дію на організм людини. Досліджено вміст нітратів у різних ботанічних сортах часнику та проаналізовано отримані дані відповідно до вимог нормативної документації на даний вид овочів.
The main properties of nitrates accumulation in vegetables and their influence on human organism are considered. Consistence of nitrates in the different sorts of garlic is explored and received results are analysed in accordance with the requirements of normative documents on this type of vegetables.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10859
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_55.pdf384.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.