Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 124
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011-04-19 | Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршу | Янчева, М. О.; Коваленко, С. М.; Москаленко, О. В. |
2011-05-19 | Нові кондитерські вироби імуномодулюючої та радіозахисної дії з використанням рослинних добавок | Яницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П. |
2011-05-19 | Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products | Yakovleva, Iu. |
2011-05-19 | Збагачення харчових продуктів біологічно активними речовинами, які входять до складу ягід журавлини | Юрчішина, Л. М. |
2011-05-19 | Комплексний показник якості згущеного термічно обробленого молока | Шпачук, Л. В.; Скорченко, Т. А. |
2011-05-19 | Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв | Чернюшок, О. А.; Ардинський, О. В.; Кочубей-Литвиненко, О. В. |
2011-04-19 | Вивчення вмісту БАР у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із плодів та ягід | Соколова, Л. М.; Павлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В. |
2011-04 | Нові кисломолочні продукти, збагачені фітодобавками з рослинної сировини | Соколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С. |
2011-05-19 | Вітамінні фітодобавки із рослинної сировини для кисломолочних продуктів | Соколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С. |
2011-05-19 | Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервів | Скуріхіна, Л. А.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б. |
2011-05-19 | Вплив обертового електромагнітного поля на формування якості ковбасних виробів | Рибіцька, Г. С.; Холодний, Л. П. |
2011-04-19 | Сушіння цикорію у НВЧ-полі | Поперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Османова, Ю. В. |
2011-05-19 | Розробка технологій каротиноїдних добавок | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю. |
2011-05-19 | Новий спосіб консервування каротиноїдних добавок | Погарська, В .В.; Павлюк, Р. Ю. |
2011-05-19 | Спектроскопічний аналіз соусів-дресингів на основі сколотин із додаванням натуральних пряно-ароматичних добавок | Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Наконечна Ю. Г.; Кострова, К. В. |
2011-05-19 | Нанотехнологія переробки журавлини та отримання добавок у вигляді замороженого пюре з принципово новими характеристиками | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2011-05-19 | Використання кріомеханічних методів модифікації для покращення драглеутворюючих властивостей під час переробки журавлини в наноструктуроване пюре | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2011-04-19 | Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г. |
2011-04-19 | Інноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г. |
2011-04-19 | Нове про активацію окиснювальних ферментів плодів та овочів під час заморожування та низькотемпературного подрібнення | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Ігнатенко, А. С. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 124