Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31358
Title: Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв
Authors: Чернюшок, О. А.
Ардинський, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Чернюшок О. А., Ардинський О.В., Кочубей-Литвиненко О.В., Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 118
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31358
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-118.pdf199.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.