Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31458
Title: Збагачення харчових продуктів біологічно активними речовинами, які входять до складу ягід журавлини
Authors: Юрчішина, Л. М.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Юрчішина Л.М. Збагачення харчових продуктів біологічно активними речовинами, які входять до складу ягід журавлини. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 119-120
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31458
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-119-120.docx48.46 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.