Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31458
Title: | Збагачення харчових продуктів біологічно активними речовинами, які входять до складу ягід журавлини |
Authors: | Юрчішина, Л. М. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Юрчішина Л.М. Збагачення харчових продуктів біологічно активними речовинами, які входять до складу ягід журавлини. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 119-120 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31458 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-119-120.docx | 48.46 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.