Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 124
Issue Date | Title | Author(s) |
2011-05-19 | Нові гомогенізовані оздоровчі сиркові вироби, збагачені каротиноїдами БАД | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Глубокий, Д. О. |
2011-05-19 | Нові тонізуючі оздоровчі напої та дресинги з використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре з плодів та овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А. |
2011-05-19 | Інноваційні технології плодово-ягідного морозива для оздоровчого харчування | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А. |
2011-05-19 | Розробка технології антоціанових барвників із квітів hibiscus sabdariffa у формі екстрактів і порошків сублімаційного сушіння | Павлюк, Р. Ю.; Павлішин, М. Л.; Лосєва, С. М. |
2011-05-19 | Інноваційні технології антоціанових добавок-барвників із квітів каркаде | Павлюк, Р. Ю.; Павлішин, М. Л.; Лосєва, С. М. |
2011-05-19 | Інноваційні технології заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре з ягід | Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В. |
2011-05-19 | Розробка технології швидкозамороженого пюре із селери з використанням процесу кріодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Дорошок, Т. В. |
2011-04 | Кріомеханічна модифікація добавок із грибів печериці в наноструктуровану форму | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Маціпура, Т. С. |
2011-05 | Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавок | Павлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В. |
2011-05-19 | Вплив різних швидкостей заморожування на збереження бар ягід | Павлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В. |
2011-05-19 | Нанотехнологія отримання замороженого пюре з обліпихи | Павлюк, Р. Ю.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М. |
2011-05-19 | Влияние обработки высоким давлением на витамин С в пасте из пряных трав | Охременко, С. И. |
2011-05-19 | Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії | Осьмак, Т. Г.; Скорченко, Т. А. |
2011-05-19 | Сучасна проблематика забезпечення якості м’ясних продуктів в Україні | Онищенко, В. М.; Янчева, М. О. |
2011-05-19 | Вплив дрібнодисперсного подрібнення на тканинну та клітинну структури під час отримання наноструктурованих добавок із хлорофіловмісних овочів | Коробець, Н. В.; Погарська, В. В. |
2011-05-19 | Стабильность качества мясных рубленых полуфабрикатов в процессе хранения | Корнилова, О. В. |
2011-05-19 | Розсольні суміші для шприцювання делікатесних м'ясних виробів | Камсуліна, Н. В. |
2011-05-19 | Збагачення сирів із термокислотним зсіданням білків молока молочнокислою мікрофлорою | Калмикова, Г. Ф.; Орлюк, Ю. Т. |
2011-05-19 | Вивчення механізму структурування молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива | Згурський, А. В.; Поліщук ., Г. Є; Згурська, Т. І. |
2011-05-19 | Дослідження вливу функціональної емульсійної системи на мікроструктурні характеристики м’ясних заморожених фаршів | Дроменко, О. Б.; Янчева, М. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 124