Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [124] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 124
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Нові гомогенізовані оздоровчі сиркові вироби, збагачені каротиноїдами БАДПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Глубокий, Д. О.
2011-05-19Нові тонізуючі оздоровчі напої та дресинги з використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре з плодів та овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.
2011-05-19Інноваційні технології плодово-ягідного морозива для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.
2011-05-19Розробка технології антоціанових барвників із квітів hibiscus sabdariffa у формі екстрактів і порошків сублімаційного сушінняПавлюк, Р. Ю.; Павлішин, М. Л.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Інноваційні технології антоціанових добавок-барвників із квітів каркадеПавлюк, Р. Ю.; Павлішин, М. Л.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Інноваційні технології заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре з ягідПавлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.
2011-05-19Розробка технології швидкозамороженого пюре із селери з використанням процесу кріодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Дорошок, Т. В.
2011-04Кріомеханічна модифікація добавок із грибів печериці в наноструктуровану формуПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Маціпура, Т. С.
2011-05Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавокПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.
2011-05-19Вплив різних швидкостей заморожування на збереження бар ягідПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.
2011-05-19Нанотехнологія отримання замороженого пюре з обліпихиПавлюк, Р. Ю.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Влияние обработки высоким давлением на витамин С в пасте из пряных травОхременко, С. И.
2011-05-19Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографіїОсьмак, Т. Г.; Скорченко, Т. А.
2011-05-19Сучасна проблематика забезпечення якості м’ясних продуктів в УкраїніОнищенко, В. М.; Янчева, М. О.
2011-05-19Вплив дрібнодисперсного подрібнення на тканинну та клітинну структури під час отримання наноструктурованих добавок із хлорофіловмісних овочівКоробець, Н. В.; Погарська, В. В.
2011-05-19Стабильность качества мясных рубленых полуфабрикатов в процессе храненияКорнилова, О. В.
2011-05-19Розсольні суміші для шприцювання делікатесних м'ясних виробівКамсуліна, Н. В.
2011-05-19Збагачення сирів із термокислотним зсіданням білків молока молочнокислою мікрофлороюКалмикова, Г. Ф.; Орлюк, Ю. Т.
2011-05-19Вивчення механізму структурування молочно-овочевих сумішей для виробництва морозиваЗгурський, А. В.; Поліщук ., Г. Є; Згурська, Т. І.
2011-05-19Дослідження вливу функціональної емульсійної системи на мікроструктурні характеристики м’ясних заморожених фаршівДроменко, О. Б.; Янчева, М. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 124