Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31460
Title: Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products
Other Titles: Дослідження впливу композиції „Кріолакт” на харчову та біологічну цінність м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів
Authors: Yakovleva, Iu.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Iu.V. Yakovleva Яковлева. Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 120-121
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31460
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-120-121 (1).pdf365.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.