Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31506
Title: | Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршу |
Authors: | Янчева, М. О. Коваленко, С. М. Москаленко, О. В. |
Issue Date: | 19-Apr-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Янчева М.О., Коваленко С.М., Москаленко О.В. Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршу. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 122-123 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31506 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-122-123 (1).pdf | 319.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.