Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31506
Title: Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршу
Authors: Янчева, М. О.
Коваленко, С. М.
Москаленко, О. В.
Issue Date: 19-Apr-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янчева М.О., Коваленко С.М., Москаленко О.В. Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршу. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 122-123
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31506
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-122-123 (1).pdf319.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.