Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [124] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-04-19Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршуЯнчева, М. О.; Коваленко, С. М.; Москаленко, О. В.
2011-05-19Нові кондитерські вироби імуномодулюючої та радіозахисної дії з використанням рослинних добавокЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2011-05-19Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished productsYakovleva, Iu.
2011-05-19Збагачення харчових продуктів біологічно активними речовинами, які входять до складу ягід журавлиниЮрчішина, Л. М.
2011-05-19Комплексний показник якості згущеного термічно обробленого молокаШпачук, Л. В.; Скорченко, Т. А.
2011-05-19Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоївЧернюшок, О. А.; Ардинський, О. В.; Кочубей-Литвиненко, О. В.
2011-04-19Вивчення вмісту БАР у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із плодів та ягідСоколова, Л. М.; Павлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.
2011-04Нові кисломолочні продукти, збагачені фітодобавками з рослинної сировиниСоколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2011-05-19Вітамінні фітодобавки із рослинної сировини для кисломолочних продуктівСоколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2011-05-19Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервівСкуріхіна, Л. А.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2011-05-19Вплив обертового електромагнітного поля на формування якості ковбасних виробівРибіцька, Г. С.; Холодний, Л. П.
2011-04-19Сушіння цикорію у НВЧ-поліПоперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Османова, Ю. В.
2011-05-19Розробка технологій каротиноїдних добавокПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.
2011-05-19Новий спосіб консервування каротиноїдних добавокПогарська, В .В.; Павлюк, Р. Ю.
2011-05-19Спектроскопічний аналіз соусів-дресингів на основі сколотин із додаванням натуральних пряно-ароматичних добавокПавлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Наконечна Ю. Г.; Кострова, К. В.
2011-05-19Нанотехнологія переробки журавлини та отримання добавок у вигляді замороженого пюре з принципово новими характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Використання кріомеханічних методів модифікації для покращення драглеутворюючих властивостей під час переробки журавлини в наноструктуроване пюреПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2011-04-19Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часникуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.
2011-04-19Інноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.
2011-04-19Нове про активацію окиснювальних ферментів плодів та овочів під час заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Ігнатенко, А. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124